RaKe kesän 2021 Jalkapallokoulu
13.3.2021 8:44 Uutiset / Pääsivusto

Tulevaisuuden Helmarit ja Huuhkajat, tämä on teille!

Meillä on iloisia uutisia kaikille pienille jalkapallopolkuaan aloitteleville tulevaisuuden Helmareille ja Huuhkajille.

Meillä on suuri ilo ja kunnia tarjota Teille Tytöt ja Pojat 2015-2017 syntyneet uudistuneella ilmeellä viime kesänä palannut jalkapallokoulu myös tulevana kesänä (ent. Prinsessa- ja Ritarifutis).

Tänäkin keväänä vetäjinä toimivat mm. RaKen vanhimmista ikäluokista (05-07 syntyneet) tytöt ja pojat. Mukana on myös itse jalkapallopolkunsa aikanaan tuolta Ritari-Prinsessafutiksesta aloittaneita vetäjiä. Unohtamatta toki aikuisia seuratoimijoitamme, jotka tukevat junioreita ja vastaavat tapahtumasta. Lisäksi toivomme toki saavamme jalkapallokoulun aloittavien vanhemmista muutamia apukäsiä ohjaamiseen.

Jalkapallokoulun tarkoituksena on tutustuttaa pieniä futareita jalkapallomaailman saloihin leikin ja hauskojen harjoitteiden avulla.
Harjoittelun ohessa seuramme omat pelaajat kertovat jalkapallokoululaisille harrastamisen upeudesta sekä joukkueen merkityksestä. Yhdessä tekemisessä on voimaa!

Jalkapallokoulu starttaa keskiviikkona 19.5.2021 Rajamäen Urheilupuiston tekonurmella klo 17.00-18.00.
Treenaamme keskiviikkoisin 26.5. lähtien Rajamäen Urheilupuiston takanurmella klo 17.15 - 18.15 juhannusviikkoon asti, jonka jälkeen vietämme muutaman viikon kesätaukoa, jatkaaksemme taas elokuun alussa (11.8.).

Hinta 110€ sisältää12 harjoituskertaa, jalkapallon, treenipaidan, Palloliiton korttelipelipassin ja vakuutuksen sekä Rajamäen Kehitys ry:n jäsenmaksun 2021.

Maksuun voi hakea avustusta seuran Premix Tukirahastosta. Lisätietoja täältä.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme aloittamaan oma jalkapalloilijapolkusi!

Ilmoittautuneille on lähetetty infokirje sähköpostitse. Ota mukaan harjoituksiin juomapullo ja liikkumista varten sopivat jalkineet.

Noudatamme RaKessa Palloliiton antamia ohjeistuksia. Tulemme suunnittelemaan toimintamme ohjeistuksen siten, että pystymme turvaamaan jokaiselle riittävän paljon tilaa harjoiteltaessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli tilanne ohjeistuksien suhteen muuttuu. Mikäli peruuttaa osallistumisen, siitä on ilmoitettava kirjallisesti (sähköpostilla).

Lisätietoja voi kysyä:

P0607@rajamaenkehitys.net

T0506@rajamaenkehitys.net

Yhteistyössä mukana:   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Lokakuu   »
Kategoriat