Esittely
Ottelutilastot
Useita vastustajia - RaKe
2020 - P09 Superpallot - Talviturnaukset
Klo 9:00 Nurmijärven Sähkö Areena, Klaukkala
19
Tam

Ennakkoinfo


NJS:n minariturnaus Klaukkalan kuplahallissa.  Hallin lämpötila on 4-12 °C, ulkolämpötilasta riippuen. 

klo 15:00  halli 2 Rake Superpallot - Keika

klo 16:00  halli 1 NJS valk. - Rake Superpallot

klo 17:00  halli 2 Hyps valk. - Rake Superpallot


Paikalle valmiina klo 14:30

Otteluohjelma
https://cupdom.com/games/?846

Kahvio ja oheisohjelma
Turnaustoimiston vieressä palvelee kahvio, jossa on tarjolla sekä suolaista että makeaa purtavaa. Maksu joko kortilla tai käteiselle.
Pukukopit ja wc:t
Hallin viereisestä Monitoimitalo Monikosta löytyvät pukukopit kuplahallin ja wc:t urheilualueen puoleiselta sivulta. WC avautuu nappia painamalla. Sovitaan, että kannetaan yhdessä vastuuta tilojen ja alueen siisteydestä mm. huolehtimalla omat ja samalla muidenkin roskat niille varattuihin paikkoihin.

Lämmittelyalue
Kuplahallin kauemmassa päädyssä on verkolla erotettu lämmittelyalue. Myös kuplahallin ja tekonurmen välissä on merkattu lämmittelyalue ulkona.
 

Yleisö
Rauhoitamme kenttien välisen tilan joukkueille ja heidän toimihenkilöille. Vanhemmat ja muut tukihenkilöt ovat tervetulleita kannustamaan kentän vastakkaiselta laidalta. Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa lasten harrastusta. Tulkaa mukaan, kaikkien panos on tärkeä. Näytetään yhdessä koko maailmalle, miten iloinen juttu junnufutis on ja miten upeaa toimintaa kentillä pyörii illasta toiseen!


Pelinohjaus
Kaikki pelinohjaajat ovat saaneet pelinohjaajakoulutuksen. Pelinohjaajalle antaa palautetta valmentaja ja toivomme palautetta myös turnauspäälliköille. Toivomme joukkueilta ja vanhemmilta tukea pelinohjaajatoiminnalle. Tavoitteena on, että pelit sujuvat hyvässä hengessä eivätkä joukkueet tai vanhemmat moiti Pelinohjaajaa tämän inhimillisistä virheistä. Älkää näyttäkö huonoa esimerkkiä pelaajille huutelemalla tuomareille vaan kannustakaa myös unohtamaan pienet virheet. Kunnioittakaa nuorta pelinohjaajaa ja antakaa hänelle työrauha. Turnauksen otteluissa on käytössä Vihreät kortit, jotka pelinohjaaja jakaa pelin päätyttyä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Useita vastustajia
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat