Esittely
Ottelutilastot
RaKe Nostalgia - I-HK/SA
2021 - Naiset - Nostalgia - Naisten vitonen
Klo 18:30 Rajamäki 3 N
9
Kes

Naisten Vitonen avattu kotivoitolla!


Kesä ja kärpäset on vihdoin täällä, ja mikä mahtavinta, pelikausi on korkattu viimeinkin!

Nostalgian ensimmäinen sarjapeli pelattiin aivan mahtavassa kesäillassa, juuri ajetulla Rajamäen nurmella ja tunnelma oli aivan katossa! Kotijoukkue huokui intoa, sitä kuvasti hienosti se että jopa 11 pelaajaa saapui kentälle ennen sovittua kokoontumisaikaa :) Pelaajia olikin paikalla runsaslukuisesti ja sitä myöten kentälle saatiin tuoreita jalkoja aina tarpeen vaatiessa.

Peli itsessään oli melkoisen tahmeaa, pitkä tauko näkyi niin kotijoukkueen kuin myös vierasjoukkueen otteissa, tempoa alensi vielä hidas nurmi. Peli aaltoili päästä toiseen, Nostalgian hienoisessa painostuksessa. Vastustajan taktiikkana oli pitkät läpijuoksut nopeille kärjille, mutta eipä nostalgian tiukka puolustus siitä pahemmin järkkynyt vaan porrasti linjaa sopivasti, jotta pysyimme pinkojien edellä. Elli puolestaan pelasi maalissa kuin viimeistä päivää, eipä näkynyt koko päivän kestänyt jännitys otteissa mitenkään, päinvastoin torjunnat ja vastaantulot olivat aivan super! Keskikenttä ahersi päästä päähän, kuten tavallista. Suski sai parikseen useammankin pelaajan, mutta hyvinhän se homma hoitui ja tilanteita saatiin luotua vastustajan maalille useammankin kerran. Pelin alussa Kosti pääsi vetämään maalin edestä, Iidan täydellisestä keskityksestä, mutta liekö paniikki iskenyt kun veto kapsahti suoraan maalivahdin syliin... Vaan saatiinhan niitä maalejakin syntymään! Nostalgian molemmista maaleista vastasi Krisse, ensimmäinen maali tuli JJ:n, hänelle jo tavaramerkiksi muodostuneesta, kentänläpi kuljetuksen jälkeisestä täydellisestä maalinedussyötöstä ja toinen Päden mahtavasta vaparista suoraan Krissen jalkaan, ja siitä hallitusti ohjattuna reidellä maalin takanurkkaan.

Pelin loppulukemat siis 2-1. Valmentajan kunniamaininnat pelin suorituksista meni Pädelle ja Ellille, kumpikin pelasi aivan loistavasti koko pelin.Toimituksen lisäpisteet Iidalle loistavista keskityksistä, joista syntyi melkoisesti hässäkkää vastustajan maalille.

Kiitos yleisölle ja erityisesti nuoremmille faneille jotka onnistuivat videoimaan molemmat nostalgian maalit. Kuvia enemmän tarjolla joukkueen IG:ssä @rake.nostalgia

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Nostalgia 2 - 1
(1-0)
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Kesäkuu   »
Kategoriat