Kehityksen Maja

Seuralla on oma Maja osoitteessa Kiljavantie 231, Rajamäki. Tätä tilaa voi kuka tahansa vuokrata ja seuran jaostot ja joukkueet voivat käyttää sitä ilmaiseksi varausten mukaan.

Majalla on kokoustila, jonka takkatulen ääressä voi nauttia mukavasta seurasta ja takan lämmöstä. Majalla kokoontuu noin 40 henkilö juhlistamaan syntymäpäiviä, pitämään palavereja, viettämään yhteistä hetkeä tai saunomaan. Isot pöydät ja pitkät penkit ovat antamassa tilaisuudellesi tukevan pohjan.

Majan keittiöstä löydät astiat 40 hengelle ja uunit micron ja hella hoitavat ruuan valmistuksen. Kahvit saat keitettyä tietysti suomalaiseen luksustyyliin parilla Moccamasterilla. Isoon jääkaappiiin mahtuvat isommatkin tarjoilut.Vessat löytyvät myös rakennuksesta.

Sauna-, pesuhuonetilaan ja pukuhuoneeseen mahtuu vaikka koko suku kerralla saunomaan.

Majalta pääsee loistavasti ympäröiviin maastoihin juoksemaan, hiihtämään tai maastopyöräilemään. Majalla on myös koripallokorit käytettävissä.

Alakerran punttisallissa pääsee kolistelemaan painoja ja löytämään ihan uusia lihaksia (lisätietoja punttisalin käyttämisestä: https://www.rajamaenkehitys.net/kuntoliikunta/joukkueet/5647/uutiset/32843/kuntosali).

RaKen punttisali (lisätietoja: puhe.rake@gmail.com)

Vuokraamme Majaa seuran jäsenten lisäksi myös ulkopuolisille.

Majan parkkipaikka on käytettävissä tapahtumissa sopimuksen mukaan.

Vuokraushinnasto

Seuran jäsenet:

arkisin 50 euroa /pv,

vkl (pe-su) 80 euroa

Yritykset, yhdistykset ja muut:

arkisin 100 euroa /pv,

vkl (pe-su) 240 euroa

Saunavuoro 60 euroa /krt

Nurmijärven koulut ja päiväkodit pääsevät käyttämään Majaa ilmaiseksi.

Ota yhteyttä, kun olet varaamassa Majaa. Sovitaan maksut, avaimen luottaminen ja muut käytännön asiat. Pidäthän Majan ja Majan maaston siistinä.

Varaa maja osoitteesta: puhe@rajamaenkehitys.net


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Toukokuu   »
Kategoriat