Seuratiedote syyskuu 2018
10.9.2018 20:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Moi rakelainen!

Syksyn myötä seura on ottanut uudenlaisia askeleita. Me olemme RaKessa palkaneet seurakoordinaattorin. Hän on Aleksi Huuskola. Hän 24 vuotias liikuntaneuvoja ja personal trainer, jolla on kokemusta lasten ja nuorten liikuttamista. Aleksin myötä seura pystyy liikuttamaan, osallistumaan, järjestämään ja kehittymään aivan uudella tavalla. Esimerkki tästä on se, että Aleksi on aloittanut Rajamäen alakoulun aamupäiväkerhon joka aamu 1-2 luokkalaisille. Tämä on osa alakoulun toimintaa.

Keskiviikkojuoksut syyskuussa

Monet ovat vuosien varrella osallistuneet RaKen perinteisiin Keskiviikko-juoksuihin. Nyt taas juoksujen aika. Kehityksen kaikille avoimet maastojuoksut juostaan syyskuussa keskiviikkoisin klo 18:00 alkaen Kehityksen majalla (Kiljavantie 231). Ilmoittautumiset paikan päällä viimeistään 17:50! Sarjat ovat 2 vuotiaista ylöspäin, myös aikuisille. Matka pienimmille n. 400 m ja isommille n. 2 km.

4-lammen juoksu 7.10

Lokakuussa 7.10. on taas aika haastaa itseään ja tulla yksin tai porukalla juoksemaan, kävelemään tai sauvakävelemään mahtavissa Rajamäen maastoissa 10 km 4-lammen juoksu. Lähtö on Kehityksen majalta klo 12.00. Osallistumismaksu aikuiset 10 €, lapset 5 €. Ilmoittaudu kilpailupaikalla klo 10-11.30. Katso tarkemmin nettisivuilta.

Syys-Sporttileirille 15.-19.10

Seura järjestää koulujen syyslomalla 15.-19.10. sporttileirin Rajamäellä. Leiri on tarkoitettu 2005-2011 syntyneille lapsille, jotka pääsevät liikkumaan klo 9-15. Leiripäivät koostuvat monipuolisesta sporttailusta: pelailua, uintia, leikkejä, frisbeegolfia, scoottailua, skeittailua, pyöräilyä ym. Pääasiassa liikumme ulkona, mutta runsaamman sateen sattuessa siirrymme sisään salin puolelle. Aamiainen, lounas ja välipala sisältyvät leirimaksuun. Tukikohtana toimii Rajamäen uimahalli, jossa kokoonnumme ja ruokailemme. Kokonaishinta on vain 110 €. Ilmoittaudu heti mukaan: rake.leiri@gmail.com.

Pesäpallo syys-lokakuussa nuoret ja aikuiset

Tule mukaan pelailemaan pesäpalloa sunnuntai-iltaisin 23.9, 7.10 ja 21.10 klo 17.30-19 Kirkonkylän hiekkatekonurmelle. Tämä on tarkoitettu kaikille aikuisille ja kaikille yli 15 v, jotka vain ovat kiinnostuneita pesäpallon pelaamista. Jos sinulla on räpylä, ota se mukaan. Tähän et rahaa tarvitse, vain iloista mieltä.

Koripallo 1-4 luokkalaisille alkaen 20.9.

RaKe Pikkusudet-koriskoulu alkaa taas pyöriä 1-4 luokkalaisille tytöille ja pojille.Kerhossa harjoitellaan koripallon alkeita ja pelaillaan posket punaiseksi.Koriskoulu on lauantaisin klo 15-16.30 Rajamäellä Kuntolassa. Kerho alkaa la 20.9, jolloin myös pidetään vanhemmille lyhyt tietoisku. Kerho maksaa 70 €/hlö ja hintaan sisältyy: jokaiselle koriskoululaiselle Pikkusudet koripallo ja kausituote, koripallokoululisenssi (, joka sisältää vakuutuksen ja edellyttää henkilötietojen keräämisen) sekä kaikki harjoitukset syyskuun lopusta 2018 toukokuulle 2019.

Sähly 1-4 luokkalaisille alkaen 19.9.

Tule perjantaisin klo 17.30-18.30 Rajamäelle Kuntolaan pelailemaan ja opettelemaan sählyä. Kerho on tarkoitettu 1-4 luokkaisille niin tytöille kuin pojille. Ota oma maila ja sisäpelikengät mukaan ja sitten ei muuta kuin pelailemaan. Lasit ovat myös hyvä olla. Aloitamme perjantaina 19.9. Hinta koko kaudelta on 50 €.

Naisten sähly

Rakessa naiset ovat pelanneet perinteisesti sählyä sunnuntai-iltaisin, niin myös tänäkin vuonna. Tässäkään porukassa ei tarvitse osata pelata sählyä, kunhan vain lähtee matkaan mukaan nauttimaan pelailusta ja hyvästä seurasta. Otan maila ja sisäpelikengät mukaan. Nyt vain Kuntolaan sunnuntaisin klo 19.30-21.00. Koko kauden hinta 70 € + 30 € RaKe jäsenmaksu, ja kausi kestää elo-syyskusta huhtikuun loppuun.

Sekasähly

Sählyä pääsevät aikuisetkin pelaamaan miesten ja naisten yhteisessä ryhmässä. Tässä ryhmässä jokainen pääsee pelaamaan omilla välineillään, omalla tasollaan ja vauhti sovitetaan sen mukaan. Pelailuillat ovat maanantaisin klo 20-21.30 Kuntolassa ja torstaisin Rajakaaressa klo 20.30-22. Koko kauden hinta 70 € + 30 € RaKe jäsenmaksu.

Äijälentis

Miehet pelailevat lentopalloa ympäri vuoden ja kun beach volley kelit loppuvat, lentopalloporukka pelailee Kuntolassa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20-22 sekä mahdollisesti joihinkin harrasteturnauksiin / peleihin osallistuen. Salikausi alkaa syyskuussa ja loppuu huhti-toukokuussa, ja se kustantaa n. 200 €/hlö (sisältäen salivuorot, yhdessä sovitun kausituotteen ja joitakin harrastesarjan pelejä).

Hiihto

PIKKUSOMPA -ryhmä koostuu 6-12 vuotiasta lapsista, jotka haluavat tutustua lajiin ja oppia hiihtotekniikkaa ja harjoitella hiihdolle lajinomaisin harjoittein niin ulkona kuin sisälläkin. Seuraa nettisivuilta tietoja harjoituksista.

HOPEASOMPA -hiihtovalmennusryhmä on suunnattu 10 vuotiaista ylöspäin lapsille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti hiihdon parissa - ehkä kilpailut tavoitteenaan. Seuraa nettisivuilta tietoja harjoituksista.

Aikuisten treeniryhmä on tarkoitettu jo hieman hiihtokokemusta ja pohjakuntoa omaaville tavallisille liikkujille. Sellaisille henkilöille, jotka kaipaavat haastetta ja monipuolisuutta treeniinsä, sekä haluavat harjoitella tavoitteellisesti kasvattaen omaa kuntoa, tehostaa lajinomaisen harjoittelun monipuolisuutta ja parantaa omaa hiihtotekniikkaa molemmilla tyyleillä.

Maastopyöräily

Maastopyöräilytreenit järjestetään kaksi kertaa viikossa toukokuu-lokakuu välisellä ajalla. Lähtö tapahtuu Rajamäen kirkon kentältä maanantaisin ja perjantaisin klo 18. Joukko jaetaan kokemuksen ja vauhdin mukaan ryhmiin, ja lähdetään porukalla maastoon. Laita kypärä päähän ja matkaan mukaan!

Jalkapallo

Prinsessa- ja Ritari-futiksessa harjoitellaan monipuolista liikuntaa ja tutustutaan jalkapallon saloihin erilaisin pelein ja leikein. Futis on tarkoitettu vuonna 2012-2014 syntyneille tytöille ja pojille. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä positiivinen ja kannustava ilmapiiri ovat keskeisiä teemojamme. Toimintamme tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus harrastaa liikuntaa turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä. Harjoitukset ovat erikseen tytöille ja pojille torstaisin klo 17.15-18.15 Rajamäen liikuntapuiston kentillä.

RaKe tarjoaa muun ikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille jalkapalloa omissa joukkueissa. Katso nettisivulta sopiva porukka ja tule mukaan.

Syysturnaus 15.-16.9

Tule aistimaan jalkapallotunnelmaa perinteiseen Raken Syysturnaukseen 15-16.9. Rajamäen liikuntapuiston kentillä.

Tule mukaan

Olemme urheiluseura, joka arvostaa ja kokoaa monipuoliseen toimintaan eri ikäisiä ihmisiä harrastamaan ja kehittymään liikuntaharrastuksien parissa iloisella mielellä. Me halumme tarjota Nurmijärvellä monipuolista, iloista harrastus- ja kilpailutoimintaa kaiken ikäisille helposti ja kohtuuhintaisesti. Tule mukaan liikkumaan hyvässä seurassa!


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat