RaKen kauden päättäjäiset 2018 vietetty!
26.1.2019 18:43 Uutiset / Jaoston pääsivusto

#rakerajamaki


Donitseja, vadelmamunkkeja, pullia, kahvia, mehua...ilmapalloja, serpentiiniä...äänentoistolaitteet, valosarjat, mitalit, pokaalit ja lahjakortit... Onkohan kaikki mukana? Tohinaa, palkintojen lajittelua, ilmapallojen puhaltelua, äänentoistolaitteiden asennusta...kunnes:

Kello on 12.45 ja RaKen kauden 2018 päätösgaalan ovet Länsikaaren koululla avautuvat. Kaikille paikalletulijoille jaetaan ovella arvontalipuke ja uintilipuke Rajamäen uimahalliin. Jännitys salissa tiivistyy. Kohta se alkaa. Palkintojen jako viime vuonna ansioituneille hiihtäjille, maastopyöräilijöille, kuntourheilijoille ja jalkapalloilijoille.

Rajamäen Kehityksen puheenjohtaja Antti, sekä seurakoordinaattori Aleksi aloittavat toivottamalla vieraat tervetulleiksi ja jakamalla palkinnot someaktiivisuudesta T06-07- ja T10-11-joukkueille sekä "somepöhinästä" P06-07-joukkueelle.


Kuntojaoston puheenjohtaja Mika "Mäxä" jakaa palkinnot ansioituneille kuntoilijoille. Äijlentiksestä Markolle, Miesten harrastefutiksesta Juhanille, Aikuisten sekakoriksesta Marille, Aikuisten sekasählystä Antille, Naisten sählystä Tiinalle, Lasten koriskerhosta Veeralle sekä sählykerhosta Leolle. Lisäksi Vuoden toimihenkilöpalkinto Millalle!

Maastopyöräilyssä ja hiihdossa palkittiin pyöräilijöiden valmentaja Matti, sekä pyöräilijät Eme, Emil, Ilari, Elias, Elis ja Anselmi sekä Vuoden Juniorivalmentaja Lotta.

Myös RaKen pienimmät futaajat pääsivät lavalle, kun mitalit jaettiin pienimmille, eli Prinsessoille ja Ritareille, sekä syksyllä perustetuille joukkueille T12-13 ja P12-13

Vuoden Jalkapalloteko-palkinto meni P06-07-joukkueelle, Vuoden Toimihenkilö on Jarkko ja Vuoden Taustahenkilö Sanna

Juontajana toiminut Kimmo toivotti lavalle yllätysesiintyjän. Jalkapallotaituri ja tubettaja IlariPro saapui lavalle ja kertoi hiukan itsestään!


Viime vuonna taitokilpailuissa pronssi- ja hopeamerkit saavuttaneet pelaajat

Pronssia: Iitu, Elsa, Nea, Ilari, Janne, Leo, Leevi ja Topi

Hopeaa: Noora, Lumi, Justus, Roope ja Eino

Viime vuonna taitkilpailussa kultamerkin saavuttanut Nuutti


Vuoden Tsempparipalkinnot menivät seuraaville:

T05: Taika Raudaskoski

T06-07: Emilia

T08-09: Saara

T10-11: Iitu

P06: Anton

P07: Ilo

P08: Aatu

P09: Olavi

P10-11: Mirko


Vuoden pelaaja-palkinnon saivat:

Nostalgia: Jenna

T05: Elena

T06-07: Jasmin

T08: Jenna

T09: Lilli

T10-11: Sonja

P06: Topias

P07: Leevi

P08: Leo

P09: Nuutti

P10-11: Jonni

Vuoden joukkue-palkinnon kilpailullisesta menestymisestä pokkasi tänä vuonna P2008-joukkue!Lopuksi hiihtojaosto jakoi kunniamaininnan Veikolle, Jarille, Markolle ja Petrille ja jalkapallojaosto kiitti Katjaa ja Samia


Palkintojen jaon loputtua lapset, nuoret ja aikuiset ryntäsivät kahville, mehulle, donitsille ja munkille sekä tapaamaan IlariProta. Jono sekä kahvioon, että Ilarin meet&greetiin oli pitkä, mutta onneki jonotusaika ei kuitenkaan venynyt kovin pitkäksi ja kaikki malttoivat odottaa omaa vuoroaan.

Tänä vuonna paikalle oli saapunut n.250 RaKelaista, tunnelma oli hieno ja mikä mahtavinta, kerrankin kaikki jaostot jakoivat omia palkintojaan samassa tilaisuudessa!

Meillä RaKessa on mahtava yhteishenki, mahtava porukka ja mahtava seura! Eiköhän ensi vuonna juhlita yhdessä uudestaan!

   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat