PÄÄÄÄÄÄÄÄÄMAAAAAAALIIIIII!!!!!!!!! Ja JOJOn vedätys :D
28.5.2019 22:28 Uutiset / T06-07 Helmipallot

Helmipallojen ensimmäinen puskumaali vaati hienon kulmapotkun ja rohkeutta.

Saimme vieraaksemme TuPS/KP-75 Tuusula-Kerava akselilta.
Ensimmäimmäinen peli "omalla" nurmella tälle keväälle. Valkut olivat tehneet taustatyönsä hyvin ja ottaneet selvää vastustajasta.
Ja toki tuoreessa muistissa huhtikuinen vierailumme Tuusulassa pyörremyrskyn lailla...

Tässä taktisessa taulussa näkyy tämän päivän pelin kuvio. Tytöt asettuivat kilpikonnapuolustukseen ja hoitivat homman kuulemma just niinkuin pitikin. Samalla nämä katalan ovelat valkut jättivät tämän taktisen kuvion käyttöönoton kertomatta allekirjoittaneelle. Siinä meni jenkkiä paketti jos toinenkin ja leukaperät kiristyivät kun aloin jo kyselemään että mitäs tämä nyt on.
Ja sitten nämä kelmit vasta paljastivat homman todellisen luonteen. Haluttiin kunnioittaa vastustajaa ja antaa heille pelaamisen iloa.
Ja niinhän siinä kävi. Meille tuo sarjassa nousu neloseen on väistämätön tosiasia. Ollaan hallittu sarjaa kokoajan piikkipaikalta. Joten okei, oli erittäin fiksu veto. Ja arvostan omia valmentajiamme jälleen enemmän. Huippujannuja ovat! Ja taatusti tietävät mitä tekevät.
Tosin kyllähän tässä tulee mieleen että mitähän ne mulle seuraavaksi keksii :D


Kuten arvata saattaa niin pelipaikathan olivat sitten ne vähemmän totutut. Esimerkiksi pääsääntöinen mokkemme pelasi kärkeä. Ja miten pelasi; jäätävän hyvästä kulmapotkusta kylmähermoisesti pukkasi päällä maalin! WAU! Se olikin Helmiksien eka puskumaali ever! Mutta jokaiselta taas hienoja syöttöjä, harhautuksia ja ylipäänsä pelaaminen rokkasi! Taululle naputeltiin voittolukemat 4-0.


Jotta kyllähän oli trilleriä tälle illalle tarjolla taas Helmiksien toimesta. Ja mikäs sen parempaa!

Kuulemisiin!

Mari   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat