Sarjan tärkein peli takana!
5.6.2019 20:36 Uutiset / T06-07 Helmipallot

Tää me hoidetaan, tietenkin! Koska me ollaan THE HELMIPALLOT Rajamäestä!

Tänään se vihdoin oli! Piirisarjamme tärkein ja odotetuin peli. Vastassa FC POHU!
Ainoa joukkue jota vastaan pelasimme sarjan alkukilsoilla tasan. Muista on lähdetty voitolla yöhön. No ei, kotiin me on menty. Mutta voittajina kuitenkin.

Alkuasetelmat ei (tietenkään) tähän(kään) peliin menneet niinkuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Oletusmokke kärsi vatsataudin kourissa ja keskikenttäpuolustajapelinrakentajahuippumme puolestaan toisesta pöpöstä. Ja sanotaan että eihän yksi tai kaksi pelaajaa joukkuetta tee. No ei tee niin, mutta me nyt pelataan joukkueena ja halutaan että kaikki on paikalla jotta saadaan hyvä moodi päälle.
Mutta onni oli puolellamme ja molemmat pelaajat olivat tänään asemissaan pelikentällä.

Myllypurossa porotti aurinko kirkkaalta taivaalta ja mittari hipoi varmaan jotakin 25-30 asteen väliä. Jojoa jännitti. Kysyttäessä, ei tietenkään! Kaikki aivan hallinnassa, tietty! Valkut sen sijaan vaikuttivat minusta todella cooleilta. Siinä ne vaan rauhallisina ohjeita antoivat. Taisivat tietää mitä tekevät, taas. ;)

Alkuun saatiin 1-0 johto. Pian POHUlta tykitti jo tiedossa ollut maalitykki tasoituksen. Meiltä vastari tähän, toinenkin.
Ensimmäinen puolisko päättyi lukemin 3-1. Meille.


Toisella puoliskolla kuvio meni aikalailla niin että POHU tuli 3-2 takaa-ajo asemiin.
No sehän ei sopinut meille vaan sieltä tipahteli meille vielä............
.........ensimmäinen...............toinen..............kolmas............ja.......vielä..........neljäs...........maaaaaaali!

Joten tämä matsi kuitattiin 7-2 voitolla ja tasuri unohdettu! Ja huima kehitys käynyt versus edellinen kohtaamisemme.
Ollaan matkalla kohti seuraavaa tasoa! Yhdessä. Joukkueena!Yhteenvetona vielä valkun palaute pelistä. Tai yksi osa siitä:

"Kauden paras peli tytöiltä. Muistakaa kannustaa - ihan jokainen teki todella kovan työn ja pelasi oman tasonsa ylärajalla ja kuitenkin samalla maltilla! Hienoja tyttöjä!"


Kiitti ja kuitti!

Mari   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat