RaKe:n päivitetty ohjeistus pandemian aikaiseen keskeytykseen
20.3.2020 18:01 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RaKe:n päivitetty ohjeistus pandemian aikaiseen keskeytykseen

* Päivitetyt asiat 1.4.2020

Johtuen pandemiaksi levinneestä COVID-19 -koronaviruksesta Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hillitsemiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsevat koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot.

Näillä poikkeavilla oloilla on vaikutusta jokaiseen meihin monella tapaa.

*Pidämme seuramme toimintamme keskeytettynä valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti ainakin 13.5.2020 asti jokaisessa jaostossamme. Sekä Majan punttisali suljetaan 13.5.2020 saakka.

*Myöskin kaikki sisälajit on tältä keväältä päättyneet, sillä kaikki salivuorot on peruttu toukokuun loppuun saakka. Toivon mukaan pääsemme syksyllä jatkamaan sisälajeja.

*Lisäksi pyydämme jäsenistöämme huomioimaan että kaikki Nurmijärven kunnan liikuntapaikat ovat suljettuina,eikä niihin mennä harrastamaan kiinni olon aikana.

*Tämän pandemian vuoksi seurakoordinaattorimme Aleksi Huuskola on lomautettuna 3.4.2020 alkaen toistaiseksi.

Vältetään lähikontaktia muiden ihmisten kanssa sekä suositellaan välttämään ei välttämättömiä kohtaamisia muiden ihmisten kanssa.

Kannustamme seuramme pelaajia ja urheilijoita omatoimiseen harjoitteluun tauon aikana, mutta pyydämme kaikkia huomioimaan tärkeät ohjeistukset, jotta omalta osaltamme voimme hidastaa koronaviruksen leviämistä ja näin suojella itseämme ja muita, erityisesti riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä. Pyydämme vanhempia myös ottamaan vastuuta tässä asiassa ja huolehtimaan, että pelaajat ja urheilijat eivät harjoittele tiiviissä porukoissa tai toistensa lähellä. Nyt on hyvä miettiä muita harjoittelupaikkoja oman kodin lähettyvillä. Esimerkiksi seuran Majalta lähtee loistavat ulkoilumaastot niin lenkkeilyyn kuin pyöräilyyn.

Muistakaa seurata lajiliittojen, THL:n, Nurmijärven kunnan sekä Valtion ohjeistuksia, jotka päivittyvät tiheään.

Rajamäen Kehityksen hallituksen puolesta
Henna Hassinen
RaKe Puheenjohtaja


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Syyskuu   »
Kategoriat