RaKen jalkapallokoulu starttaa vihdoin!
12.5.2020 17:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tulevaisuuden Helmarit ja Huuhkajat, tämä on teitä varten!

Vihdoin meillä on iloisia uutisia kaikille pienille jalkapallopolkuaan aloitteleville tulevaisuuden Helmareille ja Huuhkajille.

Meillä on suuri ilo ja kunnia esitellä Teille Tytöt ja Pojat 2014-2016 syntyneet uudistuneella ilmeellä palannut jalkapallokoulu (ent. Prinsessa- ja Ritarifutis).

Tänä keväänä tuomme jalkapallokouluun uusia tuulia. Vetäjinä toimivat mm. RaKen vanhimmasta ikäluokasta (06-07 syntyneet) tytöt ja pojat. Onpa mukana myös itse jalkapallopolkunsa aikanaan tuolta Ritari-Prinsessafutiksesta aloittaneita vetäjiä. Unohtamatta toki aikuisia seuratoimijoitamme jotka ovat myös sitoutuneet tähän jalkapallokouluun.

Lisäksi toivomme toki saavamme jalkapallokoulun aloittavien vanhemmista muutamia apukäsiä ohjaamiseen.

Tarkoituksena on tutustuttaa pieniä futareita jalkapallomaailman saloihin leikin ja hauskojen harjoitteiden avulla.

Lisäksi seuramme omat pelaajat kertovat pienille harrastamisen upeudesta sekä joukkueen merkityksestä. Yhdessä tekemisessä on voimaa!

Jalkapallokoulu starttaa tiistaina 2.6.20 alkaen klo 17.15 Rajamäen Urheilupuiston takanurmella.
Treenaamme juhannusviikkoon, jonka jälkeen vietämme muutaman viikon kesätaukoa, jatkaaksemme taas elokuun alussa.

Hinta 110€ joka sisältää12 harjoituskertaa, jalkapallon, treeni paidan, Palloliiton korttelipelipassin sekä vakuutuksen.Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme aloittamaan oma jalkapalloilijapolkusi!

Noudatamme RaKessa Palloliiton antamia ohjeistuksia. Tämän hetkisen ohjeistuksen mukaan pidämme maksimiosallistujamääränä 40 henkeä, jolloin pystymme turvaamaan jokaiselle riittävän paljon tilaa harjoiteltaessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin mikäli tilanne ohjeistuksien suhteen muuttuu.Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan jalkapallokouluun


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Tammikuu   »
Kategoriat