Tenavapyöräily ja Maastopyöräkoulu 2020
14.5.2020 9:11 Uutiset / Maastopyöräkoulu

Tenavapyöräily ja maastopyöräkoulu 1.-17.6.2020

Rajamäen Kehitys järjestää maastopyöräilystä kiinnostuneille lapsille ja nuorille pyöränkäsittely- ja maastopyöräkoulun maanantaisin ja keskiviikkoisin 1.-17.6.2020, 6 krt. UUTUUS TENAVAPYÖRÄILY. Tenavapyöräilyssä pelataan ja leikitään ajamisen ja pyöränkäsittelyharjoitusten lisäksi. Rajamäen Kehitys tarjoaa maastopyöräkoulun ja tenavapyöräilyn jälkeen mahdollisuuden säännölliseen harrastamiseen yhteisillä harjoituslenkeillä tai tenaville suunnatussa omassa ryhmässä.


Maastopyöräkoulu alkaa maanantaina 1.6.2020 klo 18:00 Kehityksen majalla. Aloitamme polkupyörien ja varusteiden kuntotarkistuksella. Tarvittaessa laitamme polkupyörien pienet säädöt kohdilleen. Kypärä ehdottomasti matkaan ja hanskat sekä juomapullo ovat suositeltavat lisävarusteet.

Harjoitusteemoja ovat mm.:

  • Ajoasento, polkeminen ja vaihteiden käyttö
  • Jarrutus ja painonsiirto
  • Tasapaino ja ketteryys
  • Esteiden ylitys ja pyörän hyppyytys

Maastopyöräkoulun hinta on 30 euroa. Jäsenmaksun 15 eur juniori / 30 eur seniori maksamalla olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin jaoston tarjoamiin oheistreeneihin kuluvalla kaudella (hiihtotreenit, sähly, fudis ja kimppalenkit) maastopyöräkoulun lisäksi.

Tervetuloa mukaan!

Klikkaa itsesi ilmoittautumislomakkeelle allaolevasta linkistä:

MTB 5-7-vuotiaat

Tenavapyöräily 2-4-vuotiaat

MTB 8-13-vuotiaat

Lisätiedot: Annika Eskelinen p. 0405612180 anniakka@gmail.com

Tutustu tarkasti maastopyöräkoulun INFO-pakettiin!


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
Kategoriat