Pallohait Sininen voittoisana Lahdessa
8.7.2020 23:48 Uutiset / P11 Pallohait

Tuleeko maali?!

Pallohait Sininen aloitti Lahden turnauksen uudella pelitaktiikalla.

Ensimmäinen peli oli uskomaton trilleri. Pallohait olivat vielä hivenen tahmeita, mutta nopeutuivat pelin edetessä. Vastustaja vyöryi alussa kerta toisensa jälkeen Pallohaiden maalille. Maalivahti sai tehdä hommia tosissaan. Tällä kertaa myös onni oli Pallohaiden puolella, kun vastustajan vedot osuivat tolppiin tai ylärimaan ainakin viidesti ottelun aikana. Pikkuhiljaa Pallohait heräsivät kunnolla otteluun mukaan. Pallohait sininen onnistui tekemään enemmän maaleja, joten voiton pojat kaivoivat itselleen jännittävästä ja tiukasta pelistä.

Toiseen peliin Pallohat Sininen lähti myös reippaalla otteeella. Aluksi näytti, että nyt tulee kylmää kyytiä, vastustaja pääsi aluksi maalille nopeasti, mutta Pallohaiden puolustus toimi eikä vastustaja saanut maaleja aikaan. Tästäkin pelistä muodostui kannustusjoukkoja piinannut trilleri. Peli päättyi Pallohaiden voittoon!

Päivän kolmanteen peliin pojat lähtivät myös kova tsemppi päällä. Alusta lähtien peli sujui hienosti ja nähtiin upeita syöttöjä ja kikkailuja. Pallohait Sininen saavutti voiton myös tästä pelistä!

Pallohait Sininen pelasi hienon turnauksen yhtenä joukkueena. Tahtotila ja työmoraali oli hieno jokaisella pelaajalla.

Lahden turnausviikonloppu oli kaikenkaikkiaan hienoa katseltavaa Pallohaiden osalta. Pojat olivat innoissaan päästessään taas, pitkästä aikaa turnaukseen pelaamaan!

IsoisoKiitos kaikille turnauksen onnnistumisesta! Kiitokset järjestäjille, Pallohaiden pelaajille ja kannustusjoukoille! Kiitos myös valkuille, jotka valmentavat ja ohjeistavat poikia kannustavassa hengessä hyvällä asenteella ja suurella sydämellä!

Tsemppiä kesään 2020!   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
Kategoriat