P11 pelasi hienosti Hesa Cupissa
12.7.2020 13:48 Uutiset / P11 Pallohait

Vastustajan maalille mennään

Pallohait ovat toista kertaa mukana Hesa Cupissa kesällä 2020!

Torstaina 9.7. alkoi Pallohaiden kesän 2020 Hesa Cup. Ensimmäisessä pelissä Pallohait olivat heti pelissä täysillä mukana. Maalitilanteiden luomiseen löytyi hyvin tilaa ja monet pelaajat pääsivätkin nauttimaan maalinteosta.

NJS valkoinen - RaKe P11 Pallohait Sininen 0-9

Myös päivän toisesta pelistä tuli reilu voitto. Pelit pelattiin Tapiolassa, missä ei pitänyt sataa. Toisen pelin aikana tuli kylmä tuulinen myrskysadekuuro. Pelaajat hytisivät kentällä, pelinohjaajakin taisi yllättyä rajusta kylmästä kuurosta ja puhalsi pelin päättyneeksi. Pelaajat ja huoltajansa kokosivat tavaransa nopeasti ja menivät autoon tai muualle sateensuojaan lämmittelemään ja nauttimaan eväitä.

RaKe P11 Pallohait Sininen - Tikka/Taifuunit Valkoinen 9-0

Päivän kolmas ja viimeinen peli tarjosikin erilaista meininkiä. Vastustaja oli reilusti kovempi ja taitavampi kuin päivän aiemmat vastustajat. He tönivät ja vetivät paidastakin. Hienosti Pallohait taistelivat joukkueena jokaisesta pallosta. - Ja antoivat vastustajalle omaa lääkettään, jolloin töniminen väheni. Tappio pelistä tuli, mutta nollille ei Pallohait jääneet. Hienoa Pallohait, upeaa taistelua!

Sudet Musta - RaKe P11 Pallohait Sininen 6-1


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Joulukuu   »
Kategoriat