Hesa Cupissa pelasi Pallohait-joukkue!
12.7.2020 14:04 Uutiset / P11 Pallohait

Pallohait pelasi joukkueena Hesa Cupissa!

Pallohaiden toinen pelipäivä Hesa Cupissa antoi valtavasti kokemusta, onnistumisiakin, vaikka voittoja ei tullutkaan. Pelaajat kuitenkin hienosti muistuttivat aikuisia, että tärkeintä ei ole voitto vaan hauskanpito! Poikien kanssa on ollut puhetta myös siitä, että peli voi olla hyvä, jokainen voi pelata hyvin, vaikkei voittoa tulekaan. Omista taidoistaan, innokkuudestaan ja tsemppikyvyistään kannattaa jokaisen pelaajan olla ylpeä.

Pallohait laittoi mahtavasti kampoihin kahdelle HJK:n joukkueelle. Vain tolpat ja ylärima pelastivat HJK East keltaisen tasurilta - tai tappiolta -Pallohaita vastaan. Pallohait jaksoivat hienosti yrittää loppuun asti joka tilanteen sekä jokaisen pelin.

RaKe P11 Pallohait Sininen - HJK Malmi 3-8
Tikka Taifuuni/Sininen - RaKe P11 Pallohait Sininen 5-5
RaKe P11 Pallohait Sininen - HJK-j East keltainen 3-5

Mitalien jaon jälkeen valmentaja kertoi, että HJK:lla on 17 joukkuetta P11-ikäluokassa. Pienen Rajamäen pojat haastoivat hienosti suurseura Klubin tänään kaksi kertaa! Pallohait pelasivat mahtavan Hesa Cup 2020 -turnauksen! Kesän 2020 Hesa Cup turnauksessa tehtiin paljon maaleja, taisteltiin, pidettiin hauskaa ja välillä voitettiinkin! Ennen kaikkea pojat näyttivät, että yksilötaito ei maineikkailla joukkueilla riitä, kun vastassa on Joukkue - isolla Jiillä! Eli Pallohait!

Raikuvat kiitokset taas kaikille: pelaajille, valmentajalle, huoltajille ja pitkäjänteisille kannustajille!

Ja taas nokka kohti seuraavaa turnausta!   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Joulukuu   »
Kategoriat