RaKen toiminta 3.5.2021 alkaen
27.11.2020 12:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RaKe toiminta 3.5.2021 alkaen

Päivitetty 2.5.2021

Rajamäen Kehitys käynnistää 3.5.2021 kaiken toimintansa annettujen rajoitusten turvin sisä- ja ulkotiloissa noudattaen turvavälisuosituksia. Osa aikuisten sisälajeista on tauolla ja aloittaa vasta syksyllä toimintansa, näistä ryhmän vetäjät infoavat harrastajiaan.

Majan Kuntosali avattiin 29.4 ja käyttäjät huolehtivat laitteiden siistimisestä käytön jälkeen.

” Jokaisen harjoituksiin tulijan TÄYTYY merkata ennen harjoituksia Jopoxiin IN/Out
Isommassa harrastustilassa jossa tilan voi jakaa, saa olla samanaikaisesti 2 pienryhmää.
Kunnan isoista sisäliikuntatiloista jotka pystyy jakamaan 2-kenttään joissa meillä on vuoroja on Seitsemän Veljeksen koulussa/ Kuntolassa, tänne voi osallistua 2kpl 10 lapsen/nuoten ryhmää + välttämättömät valmentajat/ohjaajat väliverholla jaettuihin tiloihin, muihin harraste tiloihin siis vain 10 lasta/nuorta + lisäksi välttämättömät ohjaajat/ valmentajat.

" Ryhmät eivät saa kuitenkaan sekoittua keskenään harrastustoiminnan aikana tai esim. käytävätiloissa siirryttäessä harrastustilaan.
" Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.
" Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä, ohjaaja/valmentaja ottaa alle kouluikäiset harrastajat vastaan ulko-oven välittömässä läheisyydessä
" Harrastusryhmien osalta järjestäjä tiedottaa tarkemmista ohjeista erikseen.
" Ovikoodit on myöskin voimassa aiemmasta poiketen ainoastaan vartti ennen vuoron alkua.
Liikuntasalivuorojen päättyminen tulee vuoron vaihtojen kontaktien välttämiseksi päättymään varttia aiemmin kuin vuoro normaalisti päättyy. Tämän jälkeen vuorolta poistutaan ripeästi tiloista ulos, jotta seuraavat vuorolle tulevat pääsevät tiloihin. Toiminnan järjestäjä vastaa ryhmästään.

Lisäksi on noudatettava hyvää käsihygieniaa. Tiloihin ei tulla sairaana tai vähänkään oireisena.
Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita. Viranomaisten antamien ohjeiden rikkominen voi johtaa tilavarausten peruuttamiseen tai toiminnan keskeyttämiseen.

RaKen Hallitus


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Syyskuu   »
Kategoriat