Nostalgia odottaa innolla lupaa aloittaa treenit!
14.4.2021 11:59 Uutiset / Naiset - Nostalgia

#oispafutista

Nostalgian naiset ovat olleet treenitauolla jo marraskuulta lähtien, kun loistavasti alkanut Futsal-kausi päättyi koronasulkuun. Joukkueen hinku päästä viheriölle treenaamaan on todella kova. Treenien puuttumisen ja kunnon kohottamisen nimissä, joukkue pistikin 100KM-haasteen pystyyn. Tavoitteena on siis saada kulutettua lenkkareita huhtikuun aikana 100 km, ja luvassa on toki hyvät palkinnot kaikille tavoitteeseen päässeille sekä huikea palkinto eniten kilometrejä keränneelle pelaajalle!

Haaste on otettu vastaan positiivisesti, vaikkakin kilometrimäärää pidetään keskimäärin melko haastavana saavutettavana töiden, opiskelujen ja perhe-elämän keskellä. Vaan tekosyyt sikseen, ja lenkille!! Pelaajat ovatkin tarttuneet haasteeseen erittäin innostuneesti, kilpailuhenkisiä kun ovat :)

Nostalgeja voit siis bongata kirmaamassa ympäri kyliä ja metsäpolkuja, aika moni on käynyt myös kentällä omin päin testaamassa nappisten kulutuspintoja ja onpa uusia varusteitakin hankittu siinä toivossa, että tästä koronakurimuksesta vielä noustaan. Myös Klaukkalan kuntoportaat ja Kirkonkylän ulkopunttis ovat olleet käytössä, eli kunto kohoaa kivasti kaikenlaisilla eri lajeilla. Eikä ole muuten perheenjäsenet ja tuttavatkaan säästyneet haasteen hyviltä vaikutuksilta, sillä myös heidät on raahattu mukaan lenkille, hyvinvoinnin ja tsemppihengen nimissä.

Nostalgien 100KM-haastetunnelmia pääset seuraamaan joukkueen Instagram-tilillä: @rake.nostalgia

Ihanan aurinkoista kevään jatkoa, ja futiskauden alun odotusta kaikille teille, morjestetaan kun törmätään!


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Kesäkuu   »
Kategoriat